
Ulaş’ta Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla İftar Programı Düzenlendi...Sivas’ın Ulaş ilçesinde Dünya Yetimler Günü dolayısıyla iftar programı düzenlendi.
Ulaş’ta Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla İftar Programı Düzenlendi!
Ulaş Kaymakamlığı koordinesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından gerçekleştirilen programa Kaymakam Esad Mücahit Eskimez ve eşi Zeynep Nur Eskimez de katıldı.
Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen programda yetim çocuklar ve aileleri aynı sofrada bir araya geldi. Programda Kaymakam Esad Mücahit Eskimez ve eşi Zeynep Nur Eskimez, çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.
İftar programında yetim çocuklarla bir süre sohbet eden Kaymakam Eskimez, onların talep ve düşüncelerini dinledi. Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirten Eskimez, özellikle yetim çocukların her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade etti.
Programda çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Eskimez ve eşi Zeynep Nur Eskimez, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirerek onların mutluluğuna ortak oldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda Ramazan ayının bereketi ve dayanışma ruhu bir kez daha hissedildi.
Ulaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen iftar programı, yetim çocuklar ve ailelerinin katılımıyla anlamlı bir buluşmaya sahne oldu. Programda birlik ve beraberlik mesajları verilirken çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Gerçekleştirilen etkinlik, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma kültürünü güçlendiren önemli bir program olarak ilçede takdirle karşılandı.
Ulaş, Sivas, Dünya Yetimler Günü, iftar programı, Esad Mücahit Eskimez

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




