Reklam
Reklam

Uğur Bulut’tan Twitter Açıklaması

blank
uğur bulut açıklama
blank
x - Büyük Sivas

Büyük Birlik Partisinin dün Evet kararını açıklamasının ardından, Büyük Birlik Partisi Sivas İl teşkilatına ait olduğu iddia edilen “SİVASBBP” twitter hesabından atılan “BBP Genel Başkanı Destici’yi kaybettik HÜKÜMSÜZDÜR” twiti Türkiye gündemine oturmuştu.

Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Uğur Bulut dün kendilerine ait olmayan twitter hesabından yapılan açıklamanın ardından şahsi facebook hesabından “SİVASBBP adlı twitter hesabı teşkilatımıza ait değildir” paylaşımında bulundu.

İşte Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Uğur Bulut’un yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Malumunuz genel merkezimiz referandumla ilgili kararını açıklamıştır. İl başkanlığımızca Karar la ilgili bu aksam bir değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Tüm teşkilatlarımızda ve yönetim kurulu üyeleri de bizim nazarımızda kıymetli ve değerlidir. Dolayısı ile arkadaşlarımızla tartışıp karara bağlamadığımız bir konu ile ilgili SİVASBBP adlı twitter hesabı ile il teşkilatımız adına açıklamalar yapılmıştır. Bu hesap teşkilatımıza ait değildir”

Haber: Büşra MERT

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555