
Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
Ufuk Bayraktar’a 11 yıla kadar hapis şoku!
Bayraktar’ın Beyoğlu’nda bir işletmeye giderek “koruma” adı altında para istediği, talebin reddedilmesi üzerine işletme sahibine yumrukla saldırdığı iddia edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bayraktar ve beraberindeki Volkan Akbaş için 7 yıl 6 aydan 11 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep etti.
“Mahallemizin gençleri burayı korusun”
İddianamede yer alan bilgilere göre, Bayraktar ve Akbaş, müşteki Ahmet P.’ye ait işletmeye giderek koruma adı altında para talebinde bulundu. İddiaya göre Bayraktar, müştekiye telefon ekranında “kartlar yeniden dağıtılıyor, oyunda biz de varız” yazısını gösterip, “Mahallemizin gençleri burayı korusun, siz onlara haftalık 25 bin lira verin” dedi. İşletme sahibinin teklifi reddetmesi üzerine fiyatın 10 bin liraya kadar düşürüldüğü ancak bu teklifin de kabul edilmediği belirtildi.
“Seni burada barındırmayacağım”
Olay günü tekrar işletmeye giden Bayraktar’ın, müşteki ile yeniden görüşmek istediği ancak ret yanıtı alınca sinirlenerek “Seni burada barındırmayacağım, görürsün” diyerek yumruk attığı öne sürüldü. Ardından polis çağrılırken, diğer şüpheli Volkan Akbaş’ın müştekiyi “Şikayetini geri çek, ben hallederim” diyerek ikna etmeye çalıştığı aktarıldı.
Şikayetini geri çekti ama dava açıldı
Müşteki Ahmet P., daha sonra verdiği ek ifadesinde Bayraktar’ı yanlış anlamış olabileceğini belirterek şikayetinden vazgeçti. Ancak savcılık, şüphelilerin “iş yerinde birden fazla kişiyle yağmaya teşebbüs” suçunu işledikleri yönünde yeterli delil bulunduğunu belirterek kamu davası açtı.
Hazırlanan iddianamede, Ufuk Bayraktar ve Volkan Akbaş’ın 7 yıl 6 aydan 11 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılmaları istendi.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




