
Tuzlugöl Caddesi’nde karla mücadele aracı çukura saplandı.. Sivas’ta etkili olan yoğun kar yağışı, kent genelinde yaşamı bir kez daha olumsuz etkiledi.
Tuzlugöl Caddesi’nde karla mücadele aracı çukura saplandı!
Kar yağışının ardından yapılan çalışmaların birçok bölgede yetersiz kaldığı yönünde tepkiler gelirken, yaşanan aksaklıklar dikkat çekti.
Tuzlugöl Mahallesi Tuzlugöl Caddesi üzerinde kar temizleme çalışması yapan bir araç, yol üzerindeki çukura düşerek kara saplandı. Olay nedeniyle cadde üzerinde ulaşım bir süre aksarken, araç bulunduğu yerden çıkarılmaya çalışıldı.
Mahalle sakinleri, yoğun kar yağışına rağmen karla mücadele çalışmalarının yetersiz olduğunu belirterek, özellikle ana cadde ve mahalle aralarında daha etkili ve planlı bir çalışma yapılması gerektiğini dile getirdi. Kar yağışının sürmesiyle birlikte kent genelinde benzer sorunların yaşandığı ifade ediliyor.
Yetkililerin, hava şartlarının elverdiği ölçüde karla mücadele çalışmalarını sürdürdüğü ve yaşanan aksaklıkların giderilmesi için ekiplerin sahada olduğu bildirildi.
Sivas, kar yağışı, Tuzlugöl Mahallesi, Tuzlugöl Caddesi, karla mücadele, ulaşımda aksamalar, belediye çalışmaları, kış şartları
Sivas’ta kar yağışı hayatı yine felç etti. Çalışmalar şehrin bir çok yerinde çok yetersiz. Tuzlugöl Mahallesi Tuzlugöl Caddesinde çalışma yapan araç kara saplandı. #sondakika #sivas #kar pic.twitter.com/NBgvegW2cs
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) January 22, 2026
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




