Reklam
Reklam

Türkiye peş peşe 3 depremle sarsıldı!

blank
sıldıs
blank
Haber Ajansı

Deprem fırtınası başladı. Hatay ve Muğla'da art arda deprem meydana gelirken bir deprem de Ege Denizi'nde yaşandı. AFAD'ın verdiği bilgiye göre, Hatay Reyhanlı'da 3.6 büyüklüğünde; Muğla'nın Datça ilçesi ise 3.7'lik depremle sallandı. Ege Denizi'ndeki depremin büyüklüğü ise 3.7.

Türkiye peş peşe 3 depremle sarsıldı!

Türkiye depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Şubat ayında büyük depremi yaşayan Hatay, bugün saat 11.32'de yine depremle sallandı. AFAD, depremin büyüklüğünü 3.6 olarak açıkladı. Deprem yerin 7.86 kilometre derinliğinde meydana geldi.

blank

Muğla'da da deprem oldu
Hatay depreminin ardından bir depremin de Muğla'nın Datça ilçesinde meydana geldiğini duyuruldu. Datça, 3.7 büyüklüğünde depremle sallandı. Deprem yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldi.

blank

Ege Denizi de depremle sarsıldı
Ege Denizi'nde ise depremin büyüklüğü 3.7 olarak ölçüldü.

blank (Haber Merkezi)

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555