

Sivas Toptancılar Sitesi’nin 11. Sokak bölümünde, mazgalların bulunduğu alanda biriken sular esnafı endişelendirdi.
Toptancılar Sitesi 11. Sokak’ta su göllenmesi esnafı tedirgin etti!
Sokakta bulunan 2 veya 3 mazgalın yağmur sonrası suyu yeterince tahliye edememesi nedeniyle bölgede geniş çaplı göllenme oluştu.
Mobilya ve gıda depolarının yer aldığı noktada biriken suyun içeri sızması halinde ciddi maddi zararlara yol açabileceğini belirten esnaf, durumun acilen çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi. Depoların girişine kadar ulaşan su birikintisinin, özellikle yağışların devam etmesi durumunda daha büyük sorunlara neden olabileceği ifade edildi.
Esnaf, “Bir yağışta bile bu kadar su birikti. Depolarımıza su girerse zararımız çok büyük olur. Bu bölge toptancıların kalbi. Belediyeden hızlı müdahale bekliyoruz” diyerek çağrıda bulundu.
Mazgalların temizlenmesi ve su tahliyesinin sağlanması için ekiplerin bölgeye yönlendirilmesi talep edilirken, esnaf sorunun kalıcı şekilde çözülmesini istiyor.
Sivas Toptancılar Sitesi’nin 11. Sokak bölümünde, mazgalların bulunduğu alanda biriken sular esnafı endişelendirdi. #sivas #sondakika pic.twitter.com/j2nrSuJB70
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) November 15, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





