Reklam
Reklam

Tiner yüklü tır alev topuna döndü!

blank
topu
blank
Haber Ajansı - İHA

Samsun’un Atakum ilçesinde tiner yüklü bir tırda çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu. Alev topuna dönen tırda zaman zaman tiner kutularının patlaması paniğe yol açtı.

Tiner yüklü tır alev topuna döndü!

Olay, Samsun-Ankara kara yolu Sarıışık mevkisinde meydana geldi. Seyir halindeyken tırın dorsesinde başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Dorseden yola saçılan tiner kutuları da yanmaya devam ederken, bir süre ilerleyen tır tamamen durarak alevlere teslim oldu.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Samsun-Ordu ve Samsun-Ankara kara yolları araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yangında can kaybı olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555