

Sivas’ın ekonomik kalkınması ve üretim potansiyelinin artırılması amacıyla Sivas Ticaret Borsası ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ortak toplantıda bir araya geldi.
Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası ortak toplantıda buluştu!
Toplantıda, şehrin sanayi, tarım ve ticaret alanlarında sürdürülebilir büyümesi için yeni iş birliği kararları alındı.
Sivas’ın ekonomik vizyonu masaya yatırıldı
Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Karakaya, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Meclis Başkanı Osman Yıldırım, her iki kurumun yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katıldığı toplantı, şehrin ekonomik geleceğine yön verecek stratejik bir buluşma olarak değerlendirildi.
Görüşmede, yatırım ortamının geliştirilmesi, sanayi ve tarım sektörlerinin entegrasyonu, ihracat potansiyelinin artırılması ve Sivas’ın ekonomik vizyonuna katkı sunacak projeler ele alındı.
“Sivas’ın kalkınması için güçlerimizi birleştiriyoruz”
Toplantı sonunda iki kurum arasında iş birliğini güçlendirecek ortak çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
Başkanlar Karakaya ve Özdemir, yaptıkları ortak açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Sivas’ın kalkınması için güçlerimizi birleştirmeye devam edeceğiz. Tarım, sanayi ve ticaretin tüm paydaşlarını kapsayan bu birliktelik, şehrimizin geleceğini ortak akılla şekillendirme kararlılığımızın en somut göstergesidir.”
Ortak hedef: Üretim, ihracat ve istihdam
Toplantıda ayrıca Sivas’ın üretim kapasitesinin artırılması, yeni yatırım alanlarının geliştirilmesi, nitelikli iş gücü istihdamı ve ihracata yönelik sektörlerin desteklenmesi konularında fikir birliğine varıldı.
Her iki kurum da Sivas’ın ekonomik yapısının güçlendirilmesi için ortak projeler üretmeye ve iş dünyasının önünü açacak adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





