Reklam
Reklam

Tekke Caddesi’nde ekinler boy verdi!

verdsa
Ramazan Arslan

Sivas’ın Kılavuz Mahallesi Tekke Caddesi üzerinde uzun süredir ihmal edilen otluk alanlar, adeta tarlaları andıran bir manzaraya dönüştü.

Tekke Caddesi’nde ekinler boy verdi!

Bölgedeki boş alanlarda çıkan yabani otlar ve ekin benzeri bitkiler, çevre sakinlerinin tepkisini çekti.

Vatandaşlar, yol kenarlarını kaplayan ve hızla büyüyen otların hem görüntü kirliliğine hem de haşere ve yılan tehlikesine davetiye çıkardığını belirterek, Sivas Belediyesi’nden acil temizlik ve bakım çalışması beklediklerini ifade etti.

Bölgede yaşayanlar, özellikle çocukların oyun oynadığı alanlarda otların bu denli büyümesinin güvenlik açısından da tehdit oluşturduğuna dikkat çekti. Sosyal medyada #Sivas ve #SivasBelediyesi etiketleriyle yapılan paylaşımlarda, Tekke Caddesi’nin şehir merkezi gibi değil, adeta kırsal bir alan gibi göründüğü vurgulandı.

Mahalle sakinleri, gerekli müdahalenin bir an önce yapılmasını talep ederek belediye ekiplerini göreve çağırdı.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555