

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın (STSO) desteklediği proje okulları olan Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Sivas Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ortaokulu’nda yılsonu karne heyecanı yaşandı.
STSO’nun Proje Okullarında Karne Sevinci!
Öğrencilerin bu anlamlı gününe STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir de eşlik etti.
Karne dağıtım törenlerine; STSO Başkanı Zeki Özdemir’in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Onur Feridun Bozyiğit ve İlhami Erkoca, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya, okul müdürleri Recai Gülez ve Halil Duman, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende konuşan Başkan Zeki Özdemir, mesleki eğitimin üretimle iç içe olduğuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili öğrenciler, okullarınızın kıymetini bilin. Organize Sanayi Bölgesi içinde yer alan bu okul, mesleki eğitimin ve üretimin kalbinde yer alarak sizleri sektörle iç içe bir eğitimle geleceğe hazırlıyor. Mesleki eğitim, ülkemizin kalkınmasında çok büyük bir rol üstleniyor. Mezun olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, hepinize dinlendirici ve verimli bir yaz tatili temenni ediyorum.”
Sivas Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ortaokulu’nda düzenlenen programda ise öğrenciler tarafından hazırlanan yapboz ve origami sergisi gezildi. Başkan Özdemir, öğrencilerle sohbet ederek robotik kodlama ve yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Program kapsamında okulun ortaokul bölümünde öğrenim gören öğrencilere de karne dağıtımı yapıldı.
STSO’nun desteklediği bu proje okulları, mesleki eğitimin niteliğini artırmak ve öğrencileri geleceğin sektörlerine hazırlamak adına örnek çalışmalarla dikkat çekiyor.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler


Biz o sevinçi yaşayadık yazık çocugun 1 yıl emeğine sınıf tekrarı