Reklam
Reklam

Sosyal medya fenomeni Melek Azad tutuklandı!

tutuksa
Haber Merkezi

Milyonlarca takipçiye sahip sosyal medya fenomeni Melek Azad, “kasten yaralama” suçundan hakkında verilen kesinleşmiş 2 yıl 3 ay hapis cezası nedeniyle tutuklandı.

Sosyal medya fenomeni Melek Azad tutuklandı!

Gerçek adı Fatma Demir olan Melek Azad, Şanlıurfa’da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gazeteci Emrullah Erdinç’in aktardığı bilgilere göre; daha önce denetimli serbestlikle tahliye edilen Azad’ın, bu yükümlülüklere uymaması üzerine hakkında yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Ekiplerce evinde yakalanan fenomen, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusu sonrası mahkemeye çıkarılan Melek Azad, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Özellikle dans videolarıyla tanınan fenomen, 2023 yılında da yine Şanlıurfa’da benzer bir suçtan tutuklanmıştı. Son tutuklamayla birlikte Azad’ın sosyal medya geçmişi ve suç dosyası tekrar gündeme geldi.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555