

Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, annesiyle gönül ilişkisi yaşadığını iddia ettiği yaşlı adamı sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldürdü. Dehşet anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Sokak Ortasında Kan Donduran Buluşma! Cinayete Giden Dakikalar!
Olay, saat 12.30 sıralarında Andifli Mahallesi Şehit Kazım Temel Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre belediyede işçi olarak çalışan Gökay S. (36), annesi M.S. (58) ile gönül ilişkisi yaşadığını ileri sürdüğü bir otelin gece bekçisi Yusuf A. ile sokak ortasında karşılaştı. İkili arasında kısa sürede tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Gökay S., yanında taşıdığı bıçakla Yusuf A.’ya defalarca saldırdı. Yaşlı adam, vücudunun birçok yerinden aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Ağır yaralanan Yusuf A., ambulansla Kaş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Cinayetin ardından kaçan Gökay S., polis ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Öte yandan, olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Gökay S.’nin Yusuf A.’yı defalarca bıçakladığı, çevredeki bir kadının “Gökay yalvarırım yapma” diye bağırdığı ve kısa süre sonra Yusuf A.’nın kanlar içinde hareketsiz kaldığı anlar dikkat çekti.
Antalya'nın Kaş ilçesinde bir kişi, annesiyle arasında gönül ilişkisi iddiasında bulunduğu yaşlı adamı sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldürdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. #sondakika #antalya #cinayet pic.twitter.com/2bAVoLOuQF
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) November 15, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

