

Sivas’ta kaplıca turizminin önemli merkezlerinden biri olan Soğuk Çermik’te altyapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor.
Soğuk Çermik’e 300 tonluk su deposu! Su sıkıntısı sona erecek!
Hemşehrilerin kaplıcalardan daha verimli ve konforlu şekilde faydalanabilmesi için bölgede 300 tonluk yeni bir su deposunun inşasına başlandı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, ekiplerle görüşerek kolaylıklar diledi. Başkan Uzun, bu önemli yatırımla birlikte Soğuk Çermik bölgesinde yaşanan su sıkıntısının tamamen çözüme kavuşacağını belirtti.
Uzun, “Vatandaşlarımızın özellikle yaz aylarında yoğun olarak kullandığı bu bölgede altyapıyı güçlendiriyoruz. Yeni su deposu ile hem konforu artıracak hem de bölge turizmine katkı sağlayacağız” dedi.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler


Yaşar rende isimli şahış, sen Sivas’tan soğuk çermiğe gelen insanların kullandığı soğuk çermiğe ait içme suyu hattından bahçene 3 tonluk depoyu doldururken adaleti sivas halkının hakkını düşündün mü?