Reklam
Reklam

Sivas’taki o kurum çalışanının darp sonrası telefonu gasp edildi!

gaspsa
Haber Merkezi

Sivas’ın İmranlı ilçesinde, Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekimler, aşılama çalışması yaptıkları sırada saldırıya uğradı. Olayda Sendika Temsilcisi Fatih Fedai yaralanırken, telefonu kırılarak gasp edildi.

Sivas’taki o kurum çalışanının darp sonrası telefonu gasp edildi!

Saldırganların Yargı Önüne Çıkarılması Talep Ediliyor

Saldırı sonrası açıklama yapan sendika yetkilileri, olaya karışan şahısların bir an önce yargı önüne çıkarılması ve cezalandırılması gerektiğini belirtti. Sendika yönetimi, olayın takipçisi olacaklarını ve süreci yakından izleyeceklerini vurguladı.

“Kamuda Şiddet Yasası Çıkarılmalı”

Açıklamada ayrıca, Tarım ve Orman çalışanlarını da kapsayacak şekilde "Kamuda Şiddet Yasası" çıkarılması gerektiği belirtilerek, bu talebin öncelikli olduğu vurgulandı.

Yetkililer, yaşanan saldırının veteriner hekimlerin ve tarım çalışanlarının güvenliğini tehdit ettiğini belirterek, kamuoyunu bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve saldırıya ilişkin hukuki sürecin devam ettiği öğrenildi.

(Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555