

Sivas’ın İmranlı ilçesinde arazide çıkan örtü yangınını söndürmek için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.
Sivas’ta yangın!
Edinilen bilgilere göre yangın, İmranlı ilçesine bağlı Maden ve Borular köyleri arasındaki Gollan mevkisinde çıktı. Araziden yükselen dumanları fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Geniş bir alana yayılan yangını söndürme çalışmalarına köylüler de destek veriyor. Ekiplerin yangını kontrol altına alabilmek için yoğun çabası sürüyor.
Sivas’ın İmranlı ilçesinde arazide çıkan örtü yangınını söndürmek için çalışmalar sürüyor.
Edinilen bilgilere göre, İmranlı ilçesi Maden ve Borular köyleri arasındaki Gollan mevkinde yangın çıktı. Araziden yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne… pic.twitter.com/GpmGEUF96p— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) August 24, 2025




Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





