Reklam
Reklam

Sivas’ta vatandaşın bahçesinde dağ keçileri görüntülendi!

blank
görüntüsa
blank
Haber Merkezi

Sivas’ın Gürün ilçesi Suçatı Mahallesi’nde yaşayan Oğuzhan Bozkaya, uzun süredir izlerini takip ettiği dağ keçilerini sonunda görüntülemeyi başardı.

Sivas’ta vatandaşın bahçesinde dağ keçileri görüntülendi!

Bahçesinde keçilerin ayak izlerine sık sık rastladığını belirten Bozkaya, bu kez cep telefonuyla kayda aldığı anlarda keçilerin sarp kayalıklardaki tırmanışlarını gözler önüne serdi. Keçilere seslenerek, "Sizi yaramazlar sizi. Benim bahçemde geziyorsunuz öyle mi? İşte böyle yakalarım ben de sizi" diyen Bozkaya’nın görüntüleri gülümsetti.

Bozkaya’nın geldiğini fark eden dağ keçileri ise hızla kayalıklara tırmanarak gözden kayboldu.

“İlk defa görmeyi başardım”
İlk kez dağ keçilerini yakından gördüğünü ifade eden Bozkaya, şunları söyledi:
“Suçatı Mahallesi Şuğul bölgesinde bulunan bahçeme sürekli gittiğimde dağ keçilerinin izlerini görmekteydim. Ama bir türlü keçilerin kendilerini görmek nasip olmamıştı. Bahçemin her tarafında izleri vardı. Bugün gittiğimde dağ keçileri beni görünce kaçmaya başladılar, dağa doğru tırmandılar. Bana da onların görüntülerini çekmek nasip oldu. İnsan, bunları görünce hoşnut oluyor. İnşallah zarar veren kimse çıkmaz ve bölgemizde dağ keçileri çoğalır.”

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555