Reklam
Reklam
blank

blank

Sivas’ta Vakıflar İşhanı’nda Çevre Düzenlemesi Bekleniyor!

blank
bekleniyors
blank
Ramazan Arslan

Sivas Atatürk Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan yeni Vakıflar İşhanı’nda çevre düzenlemesi henüz yapılmadı.

Sivas'ta Vakıflar İşhanı'nda Çevre Düzenlemesi Bekleniyor!

Üzerinden aylar geçmesine rağmen çevre düzenlemesinin tamamlanmaması, bölge esnafı ve vatandaşlar tarafından eleştiriliyor.

Handaki dükkan ve ofislerin tahsis süreciyle ilgili olarak geçmiş dönem siyasiler tarafından verilen sözler nedeniyle önceliğin eski kiracılara verileceği öğrenildi. Eski kiracıların iş yerleri için talepte bulunmaması halinde ise dükkan ve ofislerin, eskiden kiracı olmayan vatandaşlar arasında en yüksek bedeli teklif edenlere ihale yoluyla verileceği ifade ediliyor.

Bölge esnafı ve vatandaşlar, hem çevre düzenlemesinin bir an önce tamamlanmasını hem de kiralama sürecinin hızlandırılmasını bekliyor. Atatürk Caddesi’nde ticaretin canlanması açısından Vakıflar İşhanı'nın tam kapasiteyle hizmete girmesinin önemli olduğu vurgulanıyor.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555