

Sivas’ın Suşehri ilçesinde 8 Ağustos 2025’te meydana gelen hırsızlık olayı, emniyet ekiplerinin hızlı çalışmasıyla aydınlatıldı.
Sivas'ta tırdan hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı!
İlçe merkezinde park halindeki iki tıra ait brandaların kesilmesiyle gerçekleştirilen hırsızlıkta, toplam 15 adet alüminyum çıta çalındı.
İhbar üzerine harekete geçen Sivas Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede şüphelilerin kimliklerini belirledi. Olayı gerçekleştirdiği değerlendirilen Ş.S., M.M.K. ve H.Y. isimli şahıslar, çalıntı malzemeler ile birlikte aynı gün yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan işlemlerin ardından şüphelilerden Ş.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sivas Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kamu düzeninin korunması ve halkın huzurunun sağlanması amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin kararlı ve kesintisiz şekilde devam edeceği vurgulandı.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

