Reklam
Reklam

Sivas’ta tapuda sahtecilik! Memur görevden alındı!

göreves
Haber Merkezi

Sivas'ta tapuda sahtecilik.. Kangal Kaymakamlığı, ilçede bazı hazine arazilerinin satışa çıkarıldığı yönündeki iddialar üzerine kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Sivas'ta tapuda sahtecilik! Memur görevden alındı!

Son günlerde bazı medya organları ve sosyal medya mecralarında Kangal ilçesinde hazine arazilerinin satışa çıkarıldığı yönünde yer alan iddialar üzerine açıklama yapıldığı bildirildi. Açıklamada, söz konusu iddialar nedeniyle kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacının doğduğu ifade edildi.

Bu kapsamda, Kangal Tapu Müdürlüğü’nde bilgisayar işletmeni olarak görev yapan M.D. isimli personel hakkında “resmi evrakta sahtecilik” iddiasıyla 13 Ocak 2026 tarihinde görevden uzaklaştırma tedbiri uygulandığı belirtildi. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldığı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada, söz konusu adli ve idari süreçlerin mevzuat çerçevesinde ve titizlikle sürdürüldüğü vurgulandı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulduğu ifade edilen açıklama, 20 Ocak 2026 tarihini taşıyor.

Kangal, Kangal Kaymakamlığı, hazine arazileri, tapu müdürlüğü, resmi evrakta sahtecilik, idari soruşturma, adli soruşturma

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555