Reklam
Reklam

Sivas’ta “Sönmeyen Ateş” sahnelendi!


ateş
x - Büyük Sivas

Sivas’ta Kut'ül Amare Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Sivas'ta “Sönmeyen Ateş” sahnelendi!

Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Sivas Vali Yardımcısı İhsan Maskar, İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Daha sonra, Okul Müdürü Gülşen Karadaş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Program; Sivas Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sivas Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Kut'ül Amare Zaferini konu alan “Sönmeyen Ateş” adlı tiyatro oyununun sahnelenmesiyle sona erdi. (İHA)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555