Reklam
Reklam

Sivas’ta Sami Aydın (Mevlana) Tüneli çıkışında kaza!

kaas
Kadriye Gülüm

Sivas’ta Sami Aydın (Mevlana) Tüneli çıkışında kaza.. Sivas’ta Sami Aydın (Mevlana) Tüneli çıkışında yaşanan trafik güvenliği sorunu vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Sivas’ta Sami Aydın (Mevlana) Tüneli çıkışında kaza!

Tünel çıkışında yeterli güvenlik tedbirlerinin alınmadığını belirten vatandaşlar, bölgede sürekli kaza tehlikesi yaşandığını ifade etti.

Büyük Sivas WhatsApp ihbar hattımıza (0555 898 15 58) ulaşan bir vatandaş, söz konusu noktada uzun süredir çözüm bekleyen bir güvenlik sorunu bulunduğunu dile getirdi. Vatandaş, özellikle tünel çıkışındaki trafik düzenlemesinin yetersiz olduğunu ve sürücülerin sık sık tehlikeli anlar yaşadığını belirtti.

İhbar hattına ulaşan vatandaş, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:
“2019 yılından bu yana düzenli olarak belediyeye dilekçe veriyoruz ama bir türlü tedbir alınmıyor. Her gün burada kaza tehlikesi yaşanıyor. Belediyemiz lütfen gerekeni yapsın.”

Bölgede yaşayan ve yolu sık kullanan sürücüler, tünel çıkışında trafik akışını daha güvenli hale getirecek düzenlemelerin yapılmasını istiyor. Vatandaşlar, özellikle uyarı levhaları, hız düşürücü önlemler ve yol düzenlemelerinin yapılması gerektiğini ifade ediyor.

Sürücüler, olası kazaların yaşanmaması için ilgili kurumların bölgede inceleme yaparak gerekli güvenlik tedbirlerini hayata geçirmesini talep ediyor.

Sivas, Sami Aydın Tüneli, Mevlana Tüneli, trafik güvenliği, vatandaş tepkisi

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555