
Sivas’ta Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi.. Sivas Valiliği koordinesinde muhtarların katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Sivas’ta Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi!
Sivas Valiliği İdare ve Denetim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, Valilik Ek Bina Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantı, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek başkanlığında gerçekleştirildi.
Programa Belediye Başkanı Adem Uzun, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Yeşilyurt, kurum müdürleri ile merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Toplantıda muhtarlara hitap eden Vali Şimşek, muhtarlık kurumunun demokrasinin en köklü ve güçlü yapı taşlarından biri olduğunu belirterek, muhtarların devlet ile vatandaş arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini ifade etti. Vatandaşların sorunlarını ilk ilettiği makamın muhtarlıklar olduğunu vurgulayan Şimşek, muhtarların sahadaki rolünün büyük önem taşıdığını kaydetti.
Toplantı, muhtarların görüş ve taleplerini dile getirdiği soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Sivas, muhtarlar toplantısı, Yılmaz Şimşek, Valilik, istişare toplantısı

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




