Reklam
Reklam

Sivas’ta Lağım Suları Evin Bahçesine Taştı!

blank
taşt
blank
X - Menekşe İrem Çolak

Sivas Yenidoğan Mahallesi 39. Sokak’ta bayram günü mahalle sakinleri büyük bir şok yaşadı. İddiaya göre, tıkanan kanalizasyon hattı nedeniyle lağım suları bir evin bahçesine taştı.

Sivas'ta Lağım Suları Evin Bahçesine Taştı!

Yaşanan bu durum sonrasında vatandaşlar, pis su ve ağır kokuyla karşı karşıya kaldı. Olayın ardından mahalle sakinleri belediye ekiplerine ulaşarak durumu bildirdi. Ancak iddiaya göre olay yerine gelen ekipler herhangi bir müdahalede bulunmadan geri döndü. Ekiplerin ilgisizliği karşısında ne yapacağını şaşıran vatandaş, çareyi kendi imkânlarıyla lağım çukuruna girmekte buldu.

Lağım sularının aktığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi. “Bayram günü evde oturamaz hâle geldik” diyen mahalleli, yetkililerden soruna kalıcı çözüm beklediklerini ifade etti.

Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve tepkilere neden oldu.

(Menekşe İrem Çolak)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555