Reklam
Reklam

Sivas’ta Karbonmonoksit Faciası! 53 Yaşındaki Kişi Hayatını Kaybetti!

blank
kişisa
blank
Haber Ajansı

Sivas’ın Gürün ilçesi Karadoruk köyünde meydana gelen üzücü olayda, sobadan çıkan kovayı odada su ile söndürmeye çalışan iki kardeş, karbonmonoksit gazı zehirlenmesi sonucu baygın halde bulundu.

Sivas’ta Karbonmonoksit Faciası! 53 Yaşındaki Kişi Hayatını Kaybetti!

Komşular tarafından fark edilen baygın haldeki kardeşler, hemen ambulansla Gürün Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, 53 yaşındaki Halil İbrahim Haliloğlu hayatını kaybederken, 44 yaşındaki M.İ. Haliloğlu’nun durumu hayati tehlike oluşturuyor. Hayati tehlikesi bulunan M.İ. Haliloğlu, tedavi için Sivas’a sevk edildi ve tedavisi sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bölgedeki yetkililer, benzer kazaların yaşanmaması için alınacak önlemlere dair çalışmaların sürdüğünü belirtti.

(İHA)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555