Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Sivas’ta Dünya Kupası Coşkusu Meydanlara Taştı!

Sivas’ta Dünya Kupası Coşkusu Meydanlara Taştı!

taşta
Haber Ajansı - DHA

Sivas’ta Dünya Kupası Coşkusu Meydanlara Taştı.. A Milli Futbol Takımı’nın Kosova’yı 1-0 mağlup ederek 2026 Dünya Kupası’na katılma hakkı elde etmesi, Sivas’ta büyük bir coşkuyla kutlandı.

Sivas’ta Dünya Kupası Coşkusu Meydanlara Taştı!

Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan dev ekranda maçı takip eden vatandaşlar, tarihi galibiyetin ardından sevinç gösterilerinde bulundu.

Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında yüzlerce kişi, karşılaşmayı Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek izledi. Soğuk havaya rağmen meydanı dolduran vatandaşlar, maç boyunca büyük heyecan yaşadı.

Maç Sonu Sevinç Gösterileri

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte meydanda adeta bayram havası oluştu. A Milli Takım’ın 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası’na katılma başarısı, Sivaslı vatandaşlar tarafından alkışlar ve tezahüratlarla kutlandı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, uzun süre “Türkiye” tezahüratları yaparak milli takımın başarısını kutladı.

Soğuk Havaya Rağmen Yoğun Katılım

Havanın soğuk olmasına rağmen organizasyona yoğun katılım olması dikkat çekerken, her yaştan vatandaşın bir araya gelerek milli heyecana ortak olduğu görüldü.

Sivas’ta yaşanan bu coşku, A Milli Futbol Takımı’nın elde ettiği başarının şehirde nasıl büyük bir heyecan oluşturduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Sivas, A Milli Takım, Dünya Kupası, Cumhuriyet Meydanı, futbol

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555