
Sivas’ta Çukura Düşen Sürücüden Tepki.. Sivas’ta yolda bulunan çukura düşen bir sürücünün aracının lastiği yarıldı. Yaşadığı duruma tepki gösteren vatandaş, çektiği video ile yetkililere seslenerek yol bakım çalışmalarının artırılmasını istedi.
Sivas’ta Çukura Düşen Sürücüden Tepki: “Zararımızı Kim Karşılayacak?”
Edinilen bilgilere göre, kent merkezinde seyir halinde olan bir sürücü, yolda bulunan çukuru fark edemeyerek aracıyla çukura düştü. Çarpmanın etkisiyle aracın lastiği yarılırken, araçta maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından cep telefonu kamerasıyla video çeken sürücü, yaşadığı duruma tepki gösterdi.
Sürücü, videoda Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun’a seslenerek, yollardaki çukurların sürücüler için ciddi risk oluşturduğunu belirtti ve araçlarında meydana gelen zararların kim tarafından karşılanacağını sordu. Kent genelinde benzer yol sorunlarının yaşandığını ifade eden vatandaş, yolların daha düzenli şekilde bakım ve onarımdan geçirilmesini talep etti.
Sürücülerin özellikle bozuk yol ve çukur bulunan bölgelerde daha dikkatli olması gerektiği belirtilirken, yetkililerin söz konusu bölgelerde inceleme yaparak gerekli çalışmaların gerçekleştirmesi bekleniyor.
Sivas, yol çukuru, trafik güvenliği, araç hasarı, yol bakım çalışması, sürücü tepkisi
#Sivas’ta çukura düşerek aracının lastiğini yaran vatandaş @drademuzun a seslenerek “şu badala bakar mısınız arkadaşlar. Ben biraz önce düştüm lastiği yardım. Bizim zararlarımızı kim karşılayacak. Adem Uzun Tiktok’ta videolar çekiyorsun. Sabaha kadar görevimizin başındayız… pic.twitter.com/5Q3Fr60C2H
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) February 11, 2026
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




