Reklam
Reklam

Sivas’ta çocuklardan Gazze’ye selam

blank
GZ
blank
Habibe Güner

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in çağrısıyla 81 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen “Filistin ve Gazze temalı farkındalık etkinlikleri” Sivas’ta da büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Sivas’ta çocuklardan Gazze’ye selam

İnönü Bulvarı üzerinde toplanan on binlerce öğrenci, taşıdıkları pankartlar ve yaptıkları etkinliklerle Gazze’deki kardeşlerine selam gönderdi. Ellerinde barışı, adaleti ve kardeşliği simgeleyen dövizler taşıyan çocuklar, hep bir ağızdan “Gazze’ye selam” diyerek dünyaya mesaj verdi.

Etkinlik kapsamında öğrenciler şiirler okudu, kısa tiyatro gösterileri sergiledi ve Filistin’de yaşanan acılara dikkat çeken resimlerini sergiledi. Öğretmenlerin rehberliğinde hazırlanan bu anlamlı organizasyon, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

blank

Veliler ve vatandaşlar da etkinliği ilgiyle izleyerek çocukların sesine destek oldu. Sivas’ta düzenlenen bu buluşmada verilen ortak mesaj, “İnsanlık onurunu savunmak ve zulme sessiz kalmamak” oldu.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

İhsan ARSLAN 07.10.2025 13:06

Mükemmel bir ruhla, Gazze’ye Filistin’e destek veriyorlar, İsrail telin ediyorlar, yanlız bu çocuklarımızı o Coca-Cola gibi zehirle biyolojik silahlarla zehirliyorlar, Sivas’ta duyarlı esnaflarımız Coca-Cola gibi veya İsrail’den gelen ürünleri raflardan indirsinler eğer onlar indirmezseler, bizlerde tüketiciler olarak almayalım, geleceğimiz olan bu evlatlarımızı koruyalım,..

Yanıtla
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555