Reklam
Reklam

Sivas’ta badminton rüzgarı esti


BADMİNTON
x - Büyük Sivas

Sivas’ta 13 ilden 100 sporcunun katılımı ile yapılan “Gençler Badminton Grup Birinciliği” maçları sona erdi. Müsabakalar sonunda dereceye girenlere ödül takdim edildi.

Sivas’ta badminton rüzgarı esti

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Okul Sporları Genel Müdürlüğü organizesinde Sivas’ta yapılan “Gençler Badminton Grup Birinciliği” maçları tamamlandı. Mecnun Otyakmaz Spor Salonunda gerçekleştirilen maçlara 13 il, 20 takım ve 100 sporcu katılım sağladı. İstanbul, Adıyaman, Tokat, Tunceli, Kahramanmaraş, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Erzincan illerinden sporcular grup birinciliği için ter döktü.

3 gün süren badminton maçlarında sporcular rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Maçlar sonunda dereceye girenlere başarı belgesi ve madalya takdim edildi.

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Aytaç Keklik, Sivas’ın çok güzel bir müsabakaya ev sahipliği yaptığını belirterek, “Müsabakalara katılan herkese teşekkür ediyorum. Sporculara başarılar diliyorum. Sporun, sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm imkanlar ve spor tesisleri ile sporcuların yanındayız” dedi.(İHA) - Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555