


Sivas’ta nisan ayının ortasında soğuk hava etkisini sürdürmeye devam ediyor.
Sivas'ta Aralık Ayı Bir Biteydi!
Kentte bu hafta boyunca düşük seviyelerde seyreden sıcaklıklar, vatandaşlara adeta Aralık ayını yeniden yaşatıyor.
Bugün -5 dereceye kadar düşecek
Meteoroloji verilerine göre bugün Sivas’ta hava sıcaklıkları -5 dereceye kadar düşecek. Geceleri etkili olan soğuk hava nedeniyle birçok bölgede don olayı gözlemlenirken, özellikle sabah saatlerinde buzlanmaya karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.
Perşembe ve Cuma günleri ısınma bekleniyor
Soğuk havanın hafta ortasına kadar etkisini sürdürmesi beklenirken, Perşembe ve Cuma günlerinden itibaren sıcaklıkların artacağı öngörülüyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte Sivaslıların hafta sonuna daha ılıman bir havada girmesi bekleniyor.
Yetkililer, soğuk hava koşullarına karşı vatandaşları dikkatli olmaya, özellikle sabah saatlerinde yaşanabilecek buzlanmalara karşı tedbirli davranmaya çağırdı.
(Ramazan Arslan)
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler