

Sivas’ın Yıldızeli ilçesine bağlı Seren köyünde meydana gelen kan donduran olayda, bir kişi arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada bir kardeşini öldürdü, diğer kardeşini ve kendi oğlunu silahla yaraladı.
Sivas’ta aile içi dehşet! Kardeşini öldürdü! Diğer kardeşi ve oğlunu yaraladı!
Edinilen bilgilere göre, eski köy muhtarı olduğu öğrenilen C.A. ile kardeşi Orhan A. arasında arazi paylaşımı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine C.A., yanında bulunan silahıyla kardeşi Orhan A’ya ateş etti. Orhan A. olay yerinde hayatını kaybederken, C.A. aynı zamanda diğer kardeşi A.A. ve oğlu E.A.’yı da yaraladı.
Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cinayet zanlısı C.A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, köyde geniş güvenlik önlemleri alındı.
Olayla ilgili jandarma tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.
Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde bir kişi arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada bir kardeşini öldürürken diğer kardeşi ve kendi oğlunu yaraladı.
Edinilen bilgilere göre, olay, Yıldızeli ilçesine bağlı Seren köyünde meydana geldi. İddiaya göre, C.A. ve kardeşi Orhan A.… pic.twitter.com/H3cEKGPNSC— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) June 6, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler