Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Sivasspor’da Giresunspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Sivasspor’da Giresunspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

sivasspor
x - Büyük Sivas

Demir Grup Sivasspor'umuz, bugün yaptığı antrenmanla GZT Giresunspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Sivasspor'da Giresunspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 31. hafta maçında deplasmanda GZT Giresunspor ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor'umuz, bugün yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerimizde Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay yönetiminde basına kapalı olarak saat 12.00'de başlayan antrenman 1 saat 45 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardında çabukluk çalışmaları yapan ekibimiz, son bölümde bire bir hücum ve savunma çalışmaları yaptıktan sonra çift kale maçla günü tamamladı.

Sakatlığı bulunan Pedro Henrique ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Takımımız yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

GZT Giresunspor ile Demir Grup Sivasspor'umuz 02 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Çotanak Spor Kompleksi'nde karşılaşacak.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555