Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Sivasspor sevdası Sevilla’da! “İspanya’nın Yiğidoları” pankartı dikkat çekti!

Sivasspor sevdası Sevilla’da! “İspanya’nın Yiğidoları” pankartı dikkat çekti!

kart
Aşır Doğan

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nun son maçında A Milli Futbol Takımı, deplasmanda İspanya ile 2-2 berabere kalırken, karşılaşmanın en özel anlarından biri tribünlerde yaşandı.

Sivasspor sevdası Sevilla’da! “İspanya’nın Yiğidoları” pankartı dikkat çekti!

Maçı Sevilla’daki La Cartuja Stadı’nda takip eden Sivaslılar,  açtıkları “İspanya'nın Eroğlu Yiğidolar Sivas 58” pankartıyla hem milli takıma destek verdi hem de memleketleri Sivas’a olan bağlılıklarını tüm dünyaya gösterdi.

Milli atmosferde Sivas ruhu
Maç boyunca Türk bayraklarıyla birlikte Sivas pankartını dalgalandırırken, sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük beğeni topladı. “Sivas’ımızı unutmadık” diyen taraftarlar, gurbetten milli takım coşkusuna ortak oldu.

Türkiye beraberlikle grubu tamamladı
Karşılaşma nefes keserken Ay-Yıldızlı ekip, zorlu deplasmanda iki kez geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmadı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Milliler, bu sonuçla grubu ikinci sırada tamamladı.

Sevilla tribünlerinde yükselen “58 Sivas Yiğidoları” pankartı ise Sivaslılar tarafından gururla karşılandı.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555