Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Demir Grup Sivasspor’da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları

Demir Grup Sivasspor’da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları

blank
sivasspor
blank
x - Büyük Sivas

Demir Grup Sivasspor, ligin 8. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Sivasspor Antrenman

Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, top kapma çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

İdmana, ülkelerinin mili takımlarında bulunan Elderson Echiejile, Delvin Ndinga ve Thievy Bifouma ile izinli Arouna Kone katılmadı. John Boye ise sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Öte yandan AK Parti Sivas İl Yönetimi ile özel bir kreşten çocuklar, antrenmanı izleyerek, teknik direktör Samet Aybaba ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Demir GrupSivasspor, 8 Ekim Pazar günü TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile oynayacağı hazırlık karşılaşması için yarın sabah kulüp tesislerinde yapacağı antrenmanın ardından Adana'ya hareket edecek.(AA)

Spor Haberleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555