Reklam
Reklam

Sivasspor galibiyet hasretini 5 golle bitirdi!

blank
libiyets
blank
Haber Merkezi

Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor, 4 Eylül Stadyumu'nda Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşmayı 5-2'lik skorla kazanan Sivasspor, 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Sivasspor galibiyet hasretini 5 golle bitirdi!

Maçın Detayları

Ev sahibi Sivasspor, maça hızlı bir başlangıç yaptı. Golleri 5 ve 90+2. dakikalarda Rey Manaj, 10. dakikada kendi kalesine Onurcan Piri, 45+1. dakikada Garry Rodrigues ve 77. dakikada Emrah Başsan kaydetti. Kayserispor’un golleri ise 46. dakikada Duckens Nazon ve 90+1. dakikada Boa Morte’den geldi.

Kayserispor 9 Kişi Tamamladı

Kayserispor’da Stephane Bahoken, 23. dakikada takım arkadaşı Miguel Cardoso’ya fiziki müdahalede bulunarak kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Ayrıca, Joseph Attamah, 86. dakikada gördüğü kırmızı kartla Kayserispor’un maçı 9 kişi tamamlamasına neden oldu.

Puan Durumu ve Gelecek Maçlar

Bu galibiyetle Sivasspor, puanını 23’e yükseltti. Kayserispor ise 16 puanda kaldı. Süper Lig’in bir sonraki haftasında Sivasspor, Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kayserispor ise Trabzonspor’u sahasında ağırlayacak.

(Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555