Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Sivasspor Altınordu’nun genç yıldızlarına talip oldu!

Sivasspor Altınordu’nun genç yıldızlarına talip oldu!

gencasa
Haber Ajansı - İHA

Trendyol 1. Lig temsilcisi Sivasspor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sivasspor Altınordu’nun genç yıldızlarına talip oldu!

Kırmızı-beyazlı ekip, TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altınordu’nun altyapısından yetişen iki yetenekli futbolcuya, Bahattin Karahan ve Hüseyin Bulut’a resmi olarak talip oldu. Genç ve dinamik kadrosunu güçlendirmek isteyen Sivasspor’un, bu transferlerde diğer kulüplerin önüne geçtiği ifade ediliyor.

Altınordu formasıyla geçtiğimiz sezon başarılı performanslar sergileyen oyunculardan Hüseyin Bulut 15 golle takımına önemli katkı sağlarken, Bahattin Karahan ise 5 kez rakip ağları havalandırdı. Altınordu’nun, Sivasspor’un da aralarında bulunduğu bazı kulüplerle temas halinde olduğu ve gelecek teklifler doğrultusunda transfere sıcak baktığı öğrenildi.

İzmir temsilcisinden gelen bilgilere göre, Sivasspor dışında Kahramanmaraş İstiklalspor ve Mardin 1969 takımları da iki futbolcunun durumunu sordu. Ancak bu transfer yarışında Sivasspor’un bir adım önde olduğu belirtildi.

Altınordu daha önce Sami Satılmış ve Serhat Öztaşdelen’i başka kulüplere göndermişti. Kulüp yönetimi, bu iki genç yetenek için de “gelişimlerine katkı sağlayacak doğru takıma gitmeleri” yönünde olumlu bir yaklaşım sergiliyor.

Sivasspor’un genç yıldızlara olan ilgisi, gelecek sezon hem lig hem de kupa mücadelesinde genç ve dinamik bir kadro kurma hedefiyle paralel ilerliyor.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555