Reklam
Reklam

Sivaslı vatandaş çıldırdı! “Bu yolu niye kestin başkan?”

blank
kesasa
blank
x - Yusuf Güven

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Sivas adeta şantiye alanına döndü. Kentin hemen hemen her mahallesinde eş zamanlı başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmaları, vatandaşların sabrını taşırdı.

Sivaslı vatandaş çıldırdı! “Bu yolu niye kestin başkan?”

Bitmeden başlayan yeni çalışmalarla birlikte trafik yoğunluğu artarken, kazılan yollar hem sürücüleri hem de yayaları isyan ettirdi.

Vatandaşlar, çalışmaların plansız yürütüldüğünü belirterek, “Bir sokak daha yeni yapılmışken hemen yanındaki yolun kazılması ne anlama geliyor? Biri bitmeden öbürü başlıyor, şehirde yürünecek, araba sürülecek yol kalmadı” diyerek tepki gösterdi. Özellikle bazı mahallelerde yolların kapatılması, alternatif güzergah sunulmaması ve çalışma alanlarının aylarca tamamlanmaması büyük eleştiri aldı.

Sosyal medyada da tepkisini dile getiren bir vatandaş, “Bu yolu niye kestin başkan?” sözleriyle serzenişte bulundu. Her gün işe giderken farklı bir yol aramak zorunda kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, yetkililerden daha planlı ve koordineli bir çalışma takvimi beklediklerini vurguladı.

Kent merkezinde aynı anda yürütülen kazı, asfalt, kaldırım ve alt yapı faaliyetleri nedeniyle hem esnaf hem de araç sahipleri zor durumda kalırken, belediyeye tepkiler çığ gibi büyüyor.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555