

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sivas’a kazandırılacak yeni bir eğitim yatırımı müjdesini duyurdu.
Sivas'a Müjde! 122 Odalı Akademi Geliyor!
Toy, 122 odalı Milli Eğitim Akademisi Sivas Eğitim ve Uygulama Merkezinin çok yakında hizmete açılacağını belirtti.
“SİVAS’IMIZA ÖNEMLİ BİR ESER DAHA KAZANDIRIYORUZ”
Milletvekili Toy paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Önemli bir eseri daha #Sivas’ımıza kazandırmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz.
122 odalı Milli Eğitim Akademisi Sivas Eğitim ve Uygulama Merkezinin açılışını, son düzenlemelerin tamamlanmasının ardından çok yakında hizmete sunuyoruz.
Eğitim camiamıza ve şehrimize değer katacak bu modern tesisin hayata geçmesinde katkı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan, TBMM AK Parti Grup Başkanımız Sayın @avabdullahguler ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın @Yusuf__Tekin’e teşekkürlerimi sunuyorum.”
EĞİTİM CAMİASINA YENİ MERKEZ
Sivas’ta inşaatı tamamlanma aşamasına gelen Milli Eğitim Akademisi Sivas Eğitim ve Uygulama Merkezi, 122 odalı yapısıyla şehirdeki öğretmen eğitimleri ve eğitim programlarının merkezi olacak.
Modern donanımıyla dikkat çeken tesisin, hem Sivas’ın eğitim altyapısına katkı sağlaması hem de Türkiye genelinde örnek bir eğitim merkezi haline gelmesi bekleniyor.
Önemli bir eseri daha #Sivas’ımıza kazandırmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz.
122 odalı Milli Eğitim Akademisi Sivas Eğitim ve Uygulama Merkezinin açılışını, son düzenlemelerin tamamlanmasının ardından çok yakında hizmete sunuyoruz.
Eğitim camiamıza ve şehrimize değer… pic.twitter.com/FT4c5AaZb9
— Rukiye Genç Toy (@rukiye_toy) October 13, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

