

Sivas’ta sağlık alanında önemli bir adım daha atıldı. 122. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kapsamında yapılan atamalarla birlikte Sivas il genelinde sağlık kadrosuna 24 yeni doktor görevlendirildi.
Sivas’a 24 Yeni Doktor Atandı! İşte Liste..
Uzun süredir ihtiyaç duyulan nöroloji ve radyoloji branşlarında da görevlendirme yapılması, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha etkin ve hızlı şekilde erişimini mümkün kılacak. Atanan doktorlarla birlikte ildeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve mevcut altyapının güçlendirilmesi hedefleniyor.
Atamaların gerçekleşmesinde süreci yakından takip eden yetkililer, bu gelişmenin Sivas’ın sağlık alanındaki gücünü daha da pekiştireceğini belirtti. Görevlerine başlayacak olan doktorlara başarılar dilenirken, bu hizmetin hayırlı olması temennisiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı’na desteklerinden dolayı teşekkür edildi.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler