

Sivas’ın Ulaş ilçesi girişinde gece saatlerinde meydana gelen kazada, bir araç takla atarak karşı şeride geçti ve tren raylarının koruma duvarına çarparak durabildi.
Sivas takla atan araç tren rayı duvarına çarparak durabildi!
Sürücü ve yanındaki kardeşi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Edinilen bilgilere göre, olay gece 01.30 sıralarında Ulaş ilçesi girişinde, Petrol Ofisi önünde meydana geldi. Sürücü Ç.Ü’nün kullandığı transit tipi aracın sağ ön lastiği yerinden kopunca araç kontrolünü kaybederek takla attı. Taklalar atan araç yaklaşık 250 metre boyunca karşı şeritte sürüklendikten sonra tren raylarına ait koruma duvarına çarparak durabildi.
Kazada araçta bulunan sürücü Ç.Ü. ve kardeşi E.E.Ü. hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilen kardeşler, kazayı mucize eseri hafif sıyrıklarla atlattı.
Yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı.
Sivas’ın Ulaş ilçesi girişinde gece saatlerinde meydana gelen kazada, bir araç takla atarak karşı şeride geçti ve tren raylarının koruma duvarına çarparak durabildi. Kazada herhangi bir can kaybı yaşanmadı. #sivas #sondakika #kaza pic.twitter.com/QYVIAelrMZ
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) June 30, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

