Reklam
Reklam

Sivas Koyulhisar Kaymakamı Ferhat Salih’in Acı Günü!

blank
günüsa
blank
Haber Ajansı - İHA

Sivas’ın Koyulhisar Kaymakamı Ferhat Salih Ceylan’ın büyükbabası, Erzurum’un Oltu ilçesinin sevilen esnaflarından 88 yaşındaki Necmettin Arslan, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Sivas Koyulhisar Kaymakamı Ferhat Salih'in Acı Günü!

Uzun yıllar Oltu’da dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla tanınan bir ticaret hayatı sürdüren Necmettin Arslan, bir süredir tedavi gördüğü Erzurum’daki hastanede yaşamını yitirdi. Altı çocuk babası olan Arslan’ın vefatı ilçede büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Cenaze töreni, Aslanpaşa Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla gerçekleşti. Arslan, ardından Cankurtaran Mezarlığı’nda gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Törende, merhumun torunu olan Koyulhisar Kaymakamı Ferhat Salih Ceylan, ailesiyle birlikte taziyeleri kabul etti. Cenazeye Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Oğuz Yavuz, Oltu Belediye Başkan Yardımcısı ve merhumun oğlu İsrafil Aslan, siyasi ve bürokratik isimlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Necmettin Arslan’ın vefatıyla birlikte, Oltu’da tanınmış ve sevilen bir isme daha veda edildi. Kaymakam Ceylan ve ailesine sevenlerinden büyük destek geldi.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555