

Sivas’ın Kardeşler Mahallesi Birlik Caddesi’nde yürütülen altyapı çalışmaları bölge esnafı ve vatandaşları zor durumda bıraktı.
Sivas Kardeşler Mahallesi’nde yol çilesi! 1.5 aydır aynı manzara!
Yaklaşık 1,5 aydır süren çalışmaların plansız ve düzensiz ilerlediğini belirten mahalle sakinleri, yolların toz duman içinde kaldığını dile getirdi.
“Evlerimiz toz duman içinde”
Mahalle halkı, çalışmaların verimsiz ilerlediğini söyleyerek, “Evlerimiz toz duman, pislik içinde kalıyor. 1 kepçe, 1 kamyonla iş görmeye çalışıyorlar. Aynı yeri günde 4 kere eşip kapatıyorlar ama ortada bir sonuç yok. Plansız ve düzensiz bir çalışma var” dedi.
Esnaf da şikayetçi
Cadde üzerindeki esnaf da toz ve çamur nedeniyle iş yapamaz hale geldiklerini belirterek yetkililere çağrıda bulundu. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla endişeleri artan esnaf ve vatandaşlar, “Şehrin her yerini geziyoruz, benzer tablo oralarda da var. Kış geldiğinde bu yollar ne olacak?” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.
#Sivas Kardeşler Mahallesi Birlik Caddesi'nin hali 1 buçuk aydır bu şekilde... Bölge esnafı ve vatandaşlar perişan halde... Mahalle sakinleri "evler toz duman pislik içinde kalıyor. 1 kepçe, 1 kamyonla iş görmeye çalışıyorlar, aynı yeri günde 4 kere eşip kapatıyorlar ama sonuç… pic.twitter.com/GGli5AN0rN
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) September 20, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

