
Sivas Koyulhisar Çandır Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İstanbul Ümraniye’de bulunan dernek binasında anlamlı bir program düzenledi.
Sivas Çandır Köyü Derneği'nden İstanbul'da Öğretmenler İçin Halaylı Kutlama
Köyde geçmiş yıllarda görev yapmış öğretmenler ile bugün öğretmenlik yapan Çandır köyü çıkışlı gençlerin de davet edildiği geceye yoğun katılım oldu.
32 ÖĞRETMEN ONUR KONUĞU OLDU
Dernek tarafından organize edilen programda toplam 32 öğretmen ağırlandı. Çandır köyünde iz bırakan, yıllarca emek vermiş öğretmenler ile köyden yetişip bugün farklı şehirlerde öğretmenlik yapan genç eğitimciler aynı çatı altında buluştu. Samimi bir atmosferde geçen gecede öğretmenlere plaket takdimi yapıldı, duygu dolu anlar yaşandı.
ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BULUŞMA
Dernek yöneticileri, Öğretmenler Günü’nün yalnızca bir kutlama değil, aynı zamanda köyün eğitim kültürüne sahip çıkmanın bir parçası olduğunu belirterek şu mesajı verdi:
“Çandır köyünün bugünlere gelmesinde emeği olan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Bu buluşmayı her yıl daha geniş katılımla sürdürmeyi hedefliyoruz.”
Etkinlik, öğretmenler ve davetlilerin birlikte çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Sivas Koyulhisar Çandır Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İstanbul Ümraniye’de bulunan dernek binasında anlamlı bir program düzenledi. Köyde geçmiş yıllarda görev yapmış öğretmenler ile bugün öğretmenlik yapan Çandır köyü çıkışlı… pic.twitter.com/zp6WR7syAP
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) November 25, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




