


Sivaslı bıçak ustası Emre Göçeri, gerçekleştirdiği dikkat çekici bir performansla hem ustalığını hem de Sivas bıçağının kalitesini gözler önüne serdi.
Sivas bıçağıyla şov yaptı! kalitesini ispatladı!
Göçeri’nin bıçakla yaptığı şovda, su dolu beş pet şişeyi tek vuruşla kesmesi izleyenleri hayran bıraktı.
Uzun yıllardır Sivas’ta bıçak üretimi yapan Emre Göçeri, bu gösteriyle hem kullandığı çeliğin sağlamlığını hem de işçiliğin kalitesini ortaya koyduklarını belirtti. İlk denemelerde bıçağın istenen performansı sergileyemediğini, bu nedenle ısı işlem derecesini yükselterek daha sert çelik kullandıklarını ifade eden Göçeri, “Bu işi sadece şov için değil, gerçekten kaliteli çelikle yaptık. Bıçağın ağzında milim oynama bile olmadı” dedi.
“Kasaplardan talep yağıyor”
Göçeri, performansın ardından özellikle kasapların yoğun ilgi gösterdiğini vurguladı. “Önce bir şişeyle denedik, sonra oğlumun teşvikiyle beş şişeye çıkardık. Şov sonrasında birçok kişi bizden bıçak istedi. Kaliteli üretim yaptığımızı gösterdiğimiz için mutluyuz. İnsanlar bıçağın ağzı döner mi diye soruyor. Bizim ürettiğimiz bıçaklar dönmüyor. Bu da kaliteyi ispatlıyor” şeklinde konuştu.
Emre Göçeri, şovun ardından aldıkları geri dönüşlerden memnun olduklarını belirterek, “Daha iyisini yapacağız. Sivas bıçağı sadece gösteri değil, gerçek ustalığın ve sağlam çeliğin sembolüdür” dedi.
Sivaslı bıçak ustası Emre Göçeri, gerçekleştirdiği dikkat çekici bir performansla hem ustalığını hem de Sivas bıçağının kalitesini gözler önüne serdi. #sivas #sondakika pic.twitter.com/gSuabiURg7
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) June 11, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler