
Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybeden Genç Futbolcu Toprağa Verildi.. İstanbul’un Ümraniye ilçesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden genç futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.
Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybeden Genç Futbolcu Toprağa Verildi!
İstanbul’un Ümraniye ilçesinde 19 Mart’ta meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Kubilay Kaan Kundakçı için Sakarya’nın Karasu ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.
Genç futbolcunun cenazesi, Yuvalıdere Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Törene ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“Oğlumun Ölümü Örtbas Edilmesin”
Cenaze öncesinde konuşan baba Cemil Kundakçı, olayın aydınlatılmasını isteyerek yetkililere çağrıda bulundu. Oğlunun ölümüne neden olan şüphelinin henüz yakalanmadığını belirten baba, olayın üzerinin örtülmemesi gerektiğini söyledi.
Acılı baba, “Bu olay kapanırsa daha çok genç hayatını kaybeder. Oğlumun ölümüne sebep olan kişi bulunmalı. Aileden beklentimiz, çocuklarını adalete teslim etmeleridir” ifadelerini kullandı.
Tehdit Aldığını Açıkladı
Cemil Kundakçı ayrıca, olayın ardından kendisine yurt dışı kaynaklı tehdit mesajları geldiğini belirterek, sürecin takipçisi olacağını vurguladı. Tehditlere rağmen geri adım atmayacağını ifade eden baba, “Benim oğlum öldü, ben zaten öldüm. Bu konunun peşini bırakmayacağım” dedi.
Olayın Geçmişi
Genç futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı, İstanbul’da bir stüdyo önünde yaşanan olayda silahlı saldırıya uğramış, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kubilay Kaan Kundakçı, Sakarya, Ümraniye, cenaze, silahlı saldırı
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




