Reklam
Reklam

Silahlı kavgada arada kalan çocuk öldü!

çocuks
Haber Ajansı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde aile arasında çıkan silahlı kavgada 10 yaşındaki bir çocuk vurularak öldürüldü. Kuzenleri tarafından vurularak öldürülen Nazım Kaya kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Silahlı kavgada arada kalan çocuk öldü!

Olay 2 Şubat Cuma günü Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Hacıishak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir aile içinde çıkan silahlı kavgada 10 yaşındaki Nazım Kaya, başından vuruldu. Ağır yaralı olarak Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Nazım Kaya hayatını kaybetti. 10 yaşındaki Nazım Kaya, Yıldız Camisinde düzenlenen cenaze töreni sonrasında Akhisar Yeni Mezarlığında toprağa verildi.
Öte yandan silahlı kavga sonrası gözaltına alınan ve hayatını kaybeden Nazım Kaya’nın kuzenleri olduğu öğrenilen P.D. ve P.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555