
Antalya’da Pastacılar Odası Başkanı Kerim Üre (54), kendisine ait pastanede çalışan genç kadın ve onun arkadaşıyla yaşadığı tartışmanın ardından silahını ateşleyerek iki kişiyi hayattan kopardı. Olay sonrası bölgeden ayrılan Üre, bir süre sonra aracında intihar etti.
Sivaslı isim ve arkadaşı silahla vurularak öldürüldü
Olay, saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Yeni Mahalle 2428 Sokak üzerinde bulunan pastanede meydana geldi. İddiaya göre, Üre’ye ait iş yerinde çalışan E.K. (32), Sivaslı arkadaşı H.F. (30) ile sohbet ederken yanlarına gelen Kerim Üre ile H.F. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.
Bu sırada silahını çıkaran Üre, iki gence kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan E.K. ve H.F., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından aracına binerek kaçan Kerim Üre, Kepez ilçesi Habipler Mahallesi 5509 Sokak üzerinde aracını durdurdu. Burada tabancasıyla intihar eden Üre, olay yerine gelen ekiplerce araç içinde ölü bulundu. Polis, olay yerinde çok sayıda boş kovan bulurken, geniş çaplı soruşturma başlattı.
Antalya'nın Kepez ilçesi Yeni Mahalle 2428 Sokak üzerinde bulunan pastanede meydana gelen olayda, iddiaya göre, Üre’ye ait iş yerinde çalışan E.K. (32), Sivaslı arkadaşı H.F. (30) ile sohbet ederken yanlarına gelen Kerim Üre ile H.F. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma… pic.twitter.com/YRNCehDFgA
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) August 23, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




