


Sivas’ın önemli turizm ve sağlık merkezlerinden biri olan Sıcak Çermik’te zehirli olduğu iddia edilen bir yılanın görülmesi, çevrede büyük tedirginlik yarattı.
Sıcak Çermik’te zehirli yılan paniği!
Bölgede gezintiye çıkan vatandaşlar, yılanı fark edince paniğe kapıldı.
Şehir merkezine yakınlığıyla bilinen ve yılın büyük bölümünde ziyaretçi ağırlayan Sıcak Çermik’te yaşanan bu olay, çevre temizliği ve bakım konusundaki eksiklikleri de yeniden gündeme getirdi. Vatandaşlar, özellikle yeşil alanların düzenli temizlenmemesi ve otların zamanında biçilmemesi nedeniyle bu tür tehlikelerin arttığına dikkat çekti.
“Şehir temiz değil, bakımlı değil” tepkisi
Çevre sakinleri ve sosyal medya kullanıcıları, “Şehir temiz değil, şehir bakımlı değil… Çok yazık oluyor” diyerek yetkililere çağrıda bulundu. Özellikle yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte yılan gibi zararlı hayvanların daha sık görülmeye başlandığını belirten vatandaşlar, acil önlem alınmasını istiyor.
Yetkililerden çevre temizliği, ilaçlama ve güvenlik önlemleri konusunda daha etkin adımlar atılması bekleniyor.
#Sivas #SıcakÇermik’te zehirli yılan…
Şehir temiz değil, şehir bakımlı değil… Çok yazık oluyor… pic.twitter.com/cgqiST4qyv— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) June 6, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler