Reklam
Reklam

Seyyar satıcılara müdahale sürüyor! Vatandaş adalet istiyor!

blank
rüyorsa
blank
Yusuf Güven

Sivas Belediyesi Zabıta ekipleri, şehir merkezindeki seyyar satıcılara yönelik denetim ve müdahalelerine devam ediyor.

Seyyar satıcılara müdahale sürüyor! Vatandaş adalet istiyor!

Kentin birçok noktasında seyyar satış yapan esnafa yönelik işlem yapılırken, vatandaşlardan dikkat çeken tepkiler geldi.

Bazı vatandaşlar, yalnızca seyyar satıcılara müdahale edilmesinden rahatsız olduklarını belirterek, “Büyük marketler ve çarşı esnafları kuralları ihlal ettiğinde görmezden geliniyor. Zabıta sadece gariban seyyara dokunuyor. Herkese eşit ve adil davranılsın” diyerek eleştirilerini dile getirdi.

Zabıta ekiplerinin kent düzeni ve ruhsata uygun ticaretin sağlanması amacıyla yürüttüğü çalışmaların, tüm esnaf gruplarını kapsayacak şekilde eşit biçimde uygulanması gerektiğini belirten vatandaşlar, denetimlerin tarafsız ve şeffaf olmasını talep ediyor.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555