Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Şehit Şeyda Yılmaz’ın hâtıraları baba evinde oluşturulan anı köşesinde yaşatılacak

Şehit Şeyda Yılmaz’ın hâtıraları baba evinde oluşturulan anı köşesinde yaşatılacak

blank
şeyda yılmaz4
blank
Haber Merkezi

İstanbul Ümraniye’de motosiklet hırsızlığını araştıran polis ekipleriyle şüpheli arasında çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Polis Memuru Şeyda Yılmaz için Sivas’taki ailesi anı köşesi oluşturdu.

Şehit Şeyda Yılmaz'ın hâtıraları baba evinde oluşturulan anı köşesinde yaşatılacak

Geçtiğimiz ay, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Dudullu Polis Merkezi Amirliği ekipleri, motosiklet hırsızlığı suçundan daha önce yakalanmış bir zanlıyı yakalamaya çalışırken çatışma çıkmıştı. Bu arbede sırasında zanlının açtığı ateş sonucu Şeyda Yılmaz ağır yaralanmış ve tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

blank

Ailesi, Sivas kent merkezindeki evlerinde, Şehit Yılmaz’ın kendi eşyalarıyla bir anı köşesi oluşturdu. Bu köşeye, Yılmaz’ın sevdiği eşyaları, söz ve gelin çiçeği gibi hatıra niteliğindeki nesneler yerleştirildi.

blank

Şehidin annesi Nurgül Yağlı, kızının pozitif bir insan olduğunu belirterek, “Oluşturduğumuz anı köşesine kızımın eşyalarını koyduk. Şeyda, her zaman hayata olumlu bakardı. Küçükken polis olmak istedi ve bu hedefini gerçekleştirdi. Kızımla sık sık ‘şehit olacağım’ diye hayal kurardık. ‘Anneciğim, ben şehit olacağım ve seni de şehit annesi yapacağım’ derdi” diye konuştu.

blank

Aile, bu anı köşesi ile Şehit Yılmaz’ın hatırasını yaşatmayı amaçlıyor.

Haber Merkezi

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555