Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • “Şeriat” çıkışıyla gündem olan Esra Erol’dan eleştirilere yanıt!

“Şeriat” çıkışıyla gündem olan Esra Erol’dan eleştirilere yanıt!

yanıtsa
Haber Merkezi

“Şeriat” çıkışıyla gündem olan Esra Erol’dan eleştirilere yanıt.. Sunucu Esra Erol, programında sarf edilen “Şeriatın kestiği parmak acımaz” sözlerine verdiği yanıtın sosyal medyada tartışma yaratmasının ardından açıklama yaptı.

“Şeriat” çıkışıyla gündem olan Esra Erol’dan eleştirilere yanıt!

Erol, refleksle verdiği cevabın yanlış anlaşıldığını belirterek üzgün olduğunu ifade etti ve İslam dinine olan saygısının tartışma konusu yapılamayacağını vurguladı.

Esra Erol, programında bir konuğun kullandığı ifadeye karşılık “Şeriat burada yok, Orta Doğu’da var” şeklindeki sözleriyle gündeme gelmiş, bu yanıt kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Tartışmaların büyümesi üzerine açıklama yapan Erol, sözlerinin bağlamından koparıldığını söyledi.

Beni tanıyan herkes hassasiyetimi bilir
Konuya ilişkin değerlendirmesinde Erol, “Refleksle verdiğim cevap yanlış anlaşılmalara yol açtı. Bu nedenle üzgünüm. Beni tanıyan herkes, başta izleyicilerim olmak üzere yıllardır bu ekranda hangi hassasiyetlerle konuştuğumu, hangi değerlere önem verdiğimi çok iyi bilir. Tüm kalbimle inandığım, hassasiyet gösterdiğim İslam dinine saygı benim için her zaman temel bir duruştur” ifadelerini kullandı.

İmanımı sorgulatacak bir yanlışın içinde değilim
Hayatı boyunca kimseyi kırmamaya özen gösterdiğini dile getiren Erol, “İmanımı sorgulatacak herhangi bir yanlışın içinde olmadım. Kimseyi incitmemek için hassasiyetle hareket eden biri olarak yanlış anlaşılmış olmaktan dolayı üzüntü duyuyorum” dedi.

Siyasetten de tepki gelmişti
Tartışmalara ilk tepkilerden biri HÜDA PAR cephesinden gelmişti. HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Esra Erol’u ve programını sert ifadelerle eleştirerek, programın yayından kaldırılması gerektiğini savunmuştu.

Öte yandan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Esra Erol’u ve programı hedef alarak, inanç ve değerlere yönelik söylemlerin kabul edilemez olduğunu ifade etmişti.

Yaşanan gelişmelerin ardından Esra Erol’un açıklaması kamuoyunda farklı kesimlerce değerlendirilirken, tartışma sosyal medyada gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Esra Erol, şeriat tartışması, televizyon programı, sosyal medya tepkileri, Mustafa Destici, HÜDA PAR, gündem, magazin

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555